Évad műsor - Műsorfüzet

Online jegyrendelés | Online bérletrendelés

Évad műsor

2024 december 31 10:39

Kedves Közönségünk!

Nagy szeretettel köszöntöm Önöket a 2022-2023-as évad kezdetén!
Izgatott várakozással tekintünk előre, hiszen zenekarunk nagy változásokon megy keresztül. 2020 decemberétől állami zenekarként, Szent István Filharmonikusok néven működünk, ami megsokasodott feladatokat és nagyobb felelősséget jelent számunkra. Ez ugyanakkor hatalmas lehetőség is egyben, hiszen reményeink szerint szélesebb körben is megmutathatjuk azt az értékes műhelymunkát, amit zenekari tagjaink évek óta szívvel-lélekkel végeznek.
Megtiszteltetés, hogy sok visszatérő vendégművészünk mellett újabb neves szólistákat, karmestereket hívhatunk közös muzsikálásra a Müpa, Zeneakadémia és Vigadó színpadán - nem csak a zenekari tagok, de a közönség nagy örömére is. Csak hogy néhány nevet említsek: Vashegyi György, Baráth Emőke, Rolla János, Várdai István, Baráti Kristóf, Rajna Martin, Kelemen Barnabás, Berecz Mihály…

A mostani világ bizonytalanságot, félelmet kelt az emberek szívében, de én azt kívánom, hogy a zene legyen útjelző, biztos pont, energiaforrás az életükben, mely gazdagít, feltölt, nemesít.
Ehhez kínálunk változatos és igényes koncertprogramot. Bízom benne, hogy minél több alkalommal üdvözölhetjük Önöket a közönség soraiban!


Záborszky Kálmán
ügyvezető igazgató
művészeti vezető